Sjukligt besviken

Familjen har varit sjuka till och från sedan nyåret. Har inte passerat en enda vecka utan att någon ragglat runt i feberdimmor eller gråtit av magont. Det börjar bli tröttsamt. Justnu är de vuxna individerna någorlunda på benen men den lilla killen har halsont och en förfärlig hosta. Så fort hans lila huvud lägger sig på kudden hostar han och det gör tydligen ont så att han vaknar och gråter. Inte en ideal tillvaro hos oss alltså.

Som ni förstår har publiceringen av recept och mattankar blivit lidande. Det finns massor av annat som måste tas om hand när det finns ork och tid. Fast jag lovar att återkomma! Har provat en del nytt som snart ska recenseras.

I sjukdomstider finns det dock gott om tid att spendera framför TVn. Igår såg jag glatt framemot utsändningen av Årets Kock. Tyvärr var det ett helt igenom uselt program. Mycket av maten svischade förbi utan någon egentlig presentation, kockarna fick enormt lite utrymme och det var helt enkelt mycket snack och liten verkstad. Det var synd med tanke på att det för dem som står för prestationen, alltså kockarna, borde var helt tvärt om. Jag är helt enkelt besviken!


Andra bloggar om: , , ,

2 Utläggningar:

  1. Krya på er !! *kram*

     
  2. Tack tack! Vi är friska igen!